Despre noi

În acest oraș minunat nu se cuvenea să nu existe un colț numai al tău. Într-un spațiu intim și călduros, cu o ambianță plăcută, La Strada Bistronomie vă invită să vă surprindă în cel mai plăcut mod. Alături de Chef Cezar, am lansat un nou concept, de bistronomie, generat de chef-ii care au lucrat în mari restaurante și care s-au săturat să respecte regulile și vor acum să spargă orice tipare, evidențiând tehnicile moderne de preparare și oferind o notă de personalitate, prin asocieri surprinzătoare de texturi și arome ce revoluționează gastronomia clasică.  Fie că vrei să te bucuri alături de persoanele dragi, fie că servești o cină de afaceri sau ai un eveniment de sărbătoare, vrem să fim alături de tine. Ne dorim să veniți și să reveniți la noi, de fiecare dată, cu aceeași plăcere!

 ”BISTRONOMIE” – o soluție și un trend!

Reîntoarcerea la gusturile naturale, la rădăcini, mâncarea sănătoasă și prezentarea ei într-un mod creativ și apetisant sunt tendințe care se conturează din ce în ce mai clar în gastronomie arată mai multe studii în domeniu și chef-ii din întreaga lume. ”A trecut epoca “sorcova veselă” în farfurie, a puiului cu smântână sau cu susan, a garniturii de cartofi prăjiți, spun experții în gastronomie. După o perioadă de industrializare masivă a bucătăriei (care va continua, oricum), consumatorul educat de azi caută din nou gustu”l natural, pe de o parte, dar totodată, își dorește idei noi, inspirație, creativitate. Iar acestea nu se referă neapărat la rețete sofisticate, ci la un ingredient sau un mix de ingrediente care pot da plus valoare unui preparat, pot transforma o mâncare aparent banală într-una memorabilă. Poate fi vorba de un sos, de o o crustă, de o garnitură originală sau de un amestec de condimente.

Se dorește gust și savoare!

Modelul implementat cu succes de Paul Bocuse în bistro-urile sale: “bistronomie”, adoptat de restaurante din mai multe țări inclusiv din Europa de Est. Ce înseamnă asta? Gastronomie adusă în zona de bistro, folosind ingrediente de calitate și optimizând costurile, cu îmbrățișarea conceptului de home cooking și într-un ambientul relaxat. (Vorbim de o adaptare a conceptului la noi, păstrând proporția calitate/preț; să nu uităm!!! francezii folosesc ingrediente rafinate și în zona de bistro).

Rezultatul…? La Strada Bistronomie!

bannerwebsite2

Fă cunoștință cu echipa La Strada Bistronomie

Din bucătăria

La Strada Bistronomie

logo-bistro-white

Adresa: Gheorghe Lazăr nr 1, Brașov
Telefon: 0754 099 099
Email: office@lastradabistronomie.ro

logo-bistro-galben

Adresa: Gheorghe Lazar nr 1, Brașov
Telefon: 0754 091 091
Email: comenzi@lastradapizza.ro

logo-bistro-orange

Adresa: Aleea Belona nr 16 (în incinta Eforie Aqua Park), Eforie Nord, Constanța
Telefon: 0748 13 14 15
Email: office@lastradabistronomie.ro